Holloway sanja revanš protiv McGregora: Ugasio bih njegovu bajku!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.10.2017 12:29h Autor:

McGregor vs. Holloway

Max Holloway jedini je UFC borac perolake kategorije koji je poražen od Conora McGregora, a da to nije bilo prekidom. No, od njihove borbe je prošlo već podosta vremena i Holloway je uvjeren kako bi se ovoga puta stvari odvile drugačije.

Holloway i McGregor su se borili u kolovozu 2013. godine, na Fight Nightu u Bostonu. Ircu je to bila druga UFC borba, Hollowayu šesta, no Max je tada još uvijek imao tek 21 godinu i osam mjeseci. McGregor je taktički dobio tu borbu i krenuo prema vrhovima i onome što će postati u današnje vrijeme. Holloway je nakon toga još poražen od Dennisa Bermudeza, no onda je krenula njegova fantastična serija, putem koje je sada u nizu od 11 pobjeda te je vlasnik pojasa prvaka perolaka kategorije, istog onog koji je jedno vrijeme pripadao McGregoru.

Iako više ne nastupaju u istoj kategoriji te McGregor ne gleda prema nekih starim vremenima, Holloway je uvjeren kako bi danas stvari bile drugačije te priznaje kako sanja novu borbu protiv McGregora. Progovorio je o tome te je iznio neka svoja razmišljanja, a uz to je usporedio sebe i McGregora, ponajviše na temu onoga kako se ponašaju izvan UFC-ovog kaveza.

“Svi govore o njemu kao o prvaku, no ako pogledamo njegove posljednje četiri borbe, skor mu je 2-2. Jedna od tih pobjeda je čak upitna, tako da je vrlo lako mogao biti 1-3. Oko njega je zapravo trenutno jedna bajka, koja bi se vrlo lako mogla ugasiti da ga upare s nekim kao što sam ja. Što se tiče njega, on puno toga kaže, no na kraju i većinu izjavljenog odradi, tako da njemu svaka čast za to. Slično nešto radim i ja, ali na pristojniji način. Ja iznosim činjenice, a ako nekoga to uvrijedi, to je jedino zato što zna da govorim istinu. Ovi ostali momci sve više pokušavaju glumiti WWE i na taj način prodavati borbe, no to je njihov izbor. Conor to može, ja priznajem da ja to ne mogu. Respektiram njegov način jer vjerojatno bi se većina tako ponašala da mogu, no nisu svi za to.”

Holloway ipak mora gledati prema onome što mu slijedi, a to je obrana titule prvaka i vjerojatno borba protiv Frankiea Edgara u prosincu. Ipak, povukao je još jednu usporedbu, ali i poslao poruku UFC-u kako će uvijek biti spreman odraditi taj revanš, ukoliko oni to požele.

“On radi stvari na svoj način, ja ih radim na svoj. Kada ja govorim, ja dajem brojke, dajem ideje i objašnjavam što će se dogoditi. S druge strane, on pokušava ući ti pod kožu i na taj način uzrokovati da si bijesan i izvan kontrole. Nisam hejter, respektiram ga, zajašio je ovaj val i maksimalno ga koristi. No, ukoliko UFC poželi prekinuti tu bajku, znaju gdje trebaju pokucati.”

Istina je kako su ova dva borca ipak trenutno na različitim putevima karijere. No, ukoliko ikada dođe do pritiska na McGregora kako svojoj, sada već bivšoj, tituli prvaka perolake kategorije treba dati legitimitet, Holloway bi mogao biti još uvijek tu i spreman dati mu tu priliku. Zapravo, ispuniti sebi želju za tim revanšem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI