Holloway rekao ono što mnogi misle: McGregor se više nikada neće boriti u UFC-u

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.05.2017 11:22h Autor:

McGregor vs Holloway

Privremeni UFC prvak Max Holloway će se za desetak dana boriti protiv legendarnog Josea Alda u dvoboju koji će odlučiti o jedinom pravom šampion u perolakoj diviziji. Bit će to “main event” UFC-a 212 koji se održava u Rio De Janeiru.

Razgovarajući s novinarima privremeni prvak se osvrnuo i na temu Conora McGregora koji će prije povratka u Octagon gotovo sigurno odraditi boksački “super meč” protiv Floyda Mayweathera jr-a. Havajčanin je izgovorio nešto s čim se većina analitičara slaže, a što UFC kao da ne želi shvatiti – Conor McGregor se nakon dvoboja s Mayweatherom više nikada neće boriti u UFC-u…

“Biste li se vi vratili u MMA nakon takve borbe?”, upitao je Holloway novinare i sam im je ponudio odgovor…

“Conor bi trebao biti ponosan na sebe. Bio je prvak, treba dići svoj pojas visoko. Na kraju dana, on je bio prvak 2015. godine. Danas smo dvije godine od tada, a nikada do sada nije pričao o branjenju pojasa u perolakoj kategoriji. Niti jednom”, objašnjava Hollaway i dodaje:

“Pričao je o obrani pojasa u lakoj kategoriji, ali nije pričao o pojasu u perolakoj diviziji. Vrijeme je da svi krenemo dalje i ostavimo tu epizodu iza nas. Nećemo reći Lebronu Jamesu: ‘Hey Lebron tvoji prsteni NBA prvaka iz prošlih godina ne vrijede više’. Ne, on bi trebao biti ponosan na njih jer ih je osvojio. Ali ako hoćeš zadržati mjesto prvaka, moraš braniti titulu, a to Conor ne radi.”

Ukoliko se McGregor ipak vrati nakon boksačke ekskurzije u MMA vode, Holloway želi taj meč.

“Dana White zna moj broj, ako se to dogodi. Možemo to organizirati, ali nakon što zaradi toliko novca u boksu, ne vjerujem da će se ikada više boriti”, zaključuje Holloway.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI