Holloway prozvao bivšeg prvaka: “Nemam se namjeru utrkivati kroz kategoriju, ja ju pokušavam očistiti”

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2017 11:15h Autor:

Max Holloway (Instagram)

Prošla su otprilike tri tjedana otkako je Max Holloway ugrabio pojas privremenog prvaka u perolakoj kategoriji, no impresivni Havajčanin još uvijek ni priližno ne zna tko bi ga idući mogao dočekati u oktogonu.

“Blessed” se tako prilikom gostovanja na MMAJunkie Radiju dotaknuo svojih potencijalnih protivnika, pri tome naglasivši kako nema namjeru čekati Josea Alda. Štoviše, vlasnik deset uzastopnih pobjeda je odlučio baciti oko na bivšeg prvaka u lakoj kategoriji – Frankieja Edgara.

“Nemam namjeru čekati. Branit ću privremenu titulu i deset puta ako je to potrebno. Želim se boriti s Edgarom. Volio bih se boriti s njim. Prihvatio bih taj meč iste sekunde. Riječ je o bivšem prvaku koji se vratio pobjedama. On se i borio s Aldom. Ako budem svoj i pobijedim uvjerljivo, onda ću ljudima dokazati da zaslužujem ovaj pojas. Nemam se namjeru utrkivati kroz kategoriju, ja ju pokušavam očistiti”, izjavio je Holloway pa se osvrnuo na aktualnog prvaka u perolakoj:

“On ima bolje izglede da se pojavi na nogometnoj utakmici. Budem im idući put rekao da na njegov ugovor stave da dolazi na nogometnu utakmicu, ali da se mora pojaviti s odgovarajućom kilažom. Na taj će se način i pojaviti. Brazil zaslužuje boljeg predstavnika, zaboravite na Alda.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI