Holloway prozvao Alda: Sranja su završila, nema više bježanja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.09.2016 23:48h Autor:

Max Holloway

Max Holloway ne sakriva želju napasti pojas privremenog prvaka UFC-ove perolake kategorije, a nakon što je završena cijela sapunica oko iduće borbe Conora McGregora, on je prozvao Josea Alda.

Aldo je trenutno privremeni prvak do 66 kilograma, a pojas je osvojio pobjedom nad Frankiem Edgarom na UFC 200 eventu. Nadao se kako je time osigurao revanš borbu protiv Conora McGregora na UFC 205 eventu, no Irac i promocija su imali drugačije planove. Vijest da se McGregor bori za prvaka lake kategorije protiv Eddiea Alvareza dobro je sjela Maxu Hollowayu, koji se odmah obratio Aldu preko Twittera:

“Sad kad je svo sranje završilo, nema više bježanja Jose Aldo!”

Max je osim toga i označio Dana Whitea i UFC, u nadi da će dobiti priliku boriti se za taj pojas. Aldo je nedavno izjavio kako bi se radije borio s Anthonyem Pettisom, nego s Hollowayem, no ta borba baš i ne bi imala smisla. Pettis je tek pristigao u perolaku kategoriju, nakon niza od tri poraza te ima tek jednu borbu. Holloway, s druge strane, ima niz od devet pobjeda, od čega su posljednje četiri nad Top 10 borcima. On bi trebao biti jedini legitimni protivnik Josea Alda.

No, pitanje je i što će se na kraju dogoditi s Aldovim buntom i zahtjevom za raskidom ugovora. Vjerojatno je sve rečeno vruće glave u afektu, no više bi smo trebali znati narednih dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI