Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Holloway protiv Bektića umjesto ozlijeđenog Chaveza, vraća se i Thatch | Fight Site

Holloway protiv Bektića umjesto ozlijeđenog Chaveza, vraća se i Thatch

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2014 19:48h Autor:

Mirsad Bektić (ufc.com)

Mirsad Bektić ima novog protivnika, nakon što je prvotno planirani Ernest Chavez doživio ozljedu. To je uvijek atraktivni Max Holloway. Borba će se održati u kolovozu na UFC Fight Night 49, na kojem se napokon vraća i Brandon Thatch.

Mirsad Bektić (8-0, 1-0 u UFC-u), 22-godišnji američki borac bosansko-hercegovačkih korijena, ipak neće nastupiti protiv Ernesta Chaveza, koji je otkazao njihovu borbu radi ozljede. Umjesto toga, Mirsad će dobiti jedan puno ozbiljniji ispit, gdje će se moći vidjeti gdje je zapravo njegovo trenutno mjesto u UFC-u. Borit će se protiv Maxa Hollowaya.

Holloway (9-3, 5-3 u UFC-u) je jedan od najmlađih boraca u organizaciji, no budući da je vrlo aktivan te je debitirao sa 20 godina, iza sebe ima već osam nastupa. Jedan je od viših boraca ove kategorije (181cm), a trenutno je u nizu od dvije uzastopne pobjede, nakon što je prekidima savladao Willa Chopea i Andre Filia. Ovo bi trebao biti uistinu pravi test za jednog od najtalentiranijih boraca svijeta, kako je Bektića prozvalo većina MMA portala.

Na istom eventu napokon će se vratiti i Brandon Thatch (11-1, 2-0 u UFC-u), borac koji je bio jedno od najugodnijih iznenađenja 2013. godine, no, velikim djelom zbog hypea na Conoru McGregoru, ovaj možda i atraktivniji borac nije dobio toliku pažnju. No, ovi pravi UFC fanovi jedva čekaju povratak ovog velteraša, koji u svojoj karijeri ima skor 11-1, a od 11 boraca koje je savladao, samo je jedan izdržao u kavezu dulje od dvije i pol minute.

Njegov protivnik je Jordan Mein, koji je prvobitno trebao nastupiti protiv Paula Thiaga, no ozljeda brazilskog borca omogućila je nastup Thatcha. 

Ovaj event, koji je na rasporedu 23. kolovoza u Tulsi, predvodi borba između Bensona Hendersona i Rafaela Dos Anjosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI