Holloway poručio McGregoru: Zašto bježiš? Borit ćemo se ponovno!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2015 10:18h Autor:

Max Holloway

UFC-ov Max Holloway u posljednje vrijeme izgleda nezaustavljivo. Trenutno jaše niz od čak sedam uzastopnih pobjeda i osjeća da se bliži vrijeme za revanš s Conorom McGregorom.

Holloway se borio s McGregorom u ljeto 2013. i tada je izgubio jednoglasnom odlukom sudaca, što ga čini jedinim borcem kojeg Irac nije dovršio u UFC-u. Budući da je jako mlad borac, Holloway ima još puno mjesta za napredak što je i pokazao od susreta s McGregorom. Trenutni niz od sedam pobjeda uključuje i nedavne borbe u kojima je dominirao veterana Colea Millera i  zadavio Cuba Swansona. Borba s Oliveirom, ujedno i posljednja, završila je nesretnom ozljedom, ali je Holloway do tog trenutka izgledao odlično.

Idući protivnik mu je Jeremy Stevens na UFC 194 priredbi, a Holloway je izrazio želju za ponovnim susretom s McGregorom i smatra da je ta borba neizbježna.

"Nije stvar u tome kad ja želim revanš, već kad će se on i dogoditi, a dogodit će se. On je rekao da će možda ići u laku kategoriju, štogod. Ja ću krajem godine tek napuniti 24 godine i vjerojatno ću ostati u perolakoj još neko vrijeme, ali vjerojatno ću se popeti i u laku kategoriju, što znači da ćemo se sresti u nekom trenutku i to je neizbježno. On je jedan od onih likova s kojima ću se vjerojatno boriti više puta i sretan sam zbog toga, jedva čekam", rekao je Holloway za MixedMartialArts.com

Havajac je poslao McGregoru i sljedeću poruku.

"Nema razloga da pobijediš Alda i onda pokušaš pobjeći. Pokušaj popraviti svoju dijetu malo više i pokušaj ostati dolje(u perolakoj). Postoji još puno posla u perolakoj. Ako ništa, mogu mu poručiti'Zašto bježiš? Zašto bježiš od perolake divizije? Zašto se boriti s njim(Aldo) i onda pobjeći?' Postoji puno borbi u perolakoj koje može odraditi, stoga neka to dokaže."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI