Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Holloway odgovorio Aldu: I ja bih na tvom mjestu htio izbjeći borbu protiv mene | Fight Site

Holloway odgovorio Aldu: I ja bih na tvom mjestu htio izbjeći borbu protiv mene

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.09.2016 15:47h Autor:

Max Holloway

Izjava privremenog prvaka UFC-ove perolake kategorije, kako bi se radije obračunao s Anthonyjem Pettisom nego s Maxom Hallowayjem, nije se svidjela havajskom borcu.

Aldo je procijenio da bi borba s bivšim prvakom lake kategorije, Pettisom, pobudila veći interes kod fanova, pa tako i bila financijski unosnija, no Holloway se ne slaže s tom tvrdnjom te je putem Twittera Brazilcu poslao poruku.

“Jose Aldo, nemoj da izgubim poštovanje prema tebi, ja sam borba koja donosi lovu. Ali da sam na tvom mjestu i ja se ne bih htio boriti protiv mene.”

Ako se Aldo u idućem nastupu neće obračunati s prvakom Conorom McGregorom u borbi za ujedinjenje titula, trećerangirani Holloway bi, barem prema rankingu, trebao biti idući na redu. No Pettis je nakon uspješnog debija u perolakoj već skočio na šesto mjesto i nema sumnje da se što prije želi uspeti do samog vrha, a taj put vodi upravo preko Alda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI