Holloway o Aldu: Imam više pobjeda nego on borbi u UFC-u

UFC 20.12.2016 15:38h Autor:

Max Holloway

Izgleda kako je Max Holloway nastavio s nabrijavanjem atmosfere za meč u kojem bi trebao ukrstiti rukavice s Joseom Aldom.

Osim što je prvaku perolake kategorije uputio nekoliko riječi nakon osvajanja privremenog pojasa, Holloway je ovih dana u prvi plan postavio svoju aktivnost, pri tome naglasivši kako ima više pobjeda nego Brazilac nastupa u oktogonu.

“Netko mi je ukazao na jednu ludu stvar. Ja sam na nizu od 10 pobjeda i imam više pobjeda nego što on ima borbi u UFC-u. Taj lik je bio naš bivši prvak? Dajte, molim vas.

Ljudi pričaju kako je moja privremena titula lažna, ali zadni put kada sam provjerio ja sam bio taj koji se zapravo borio za titulu. To sranje mi se nije uručilo dva puta kao ovom drugom tipu”, izjavio je Holloway u razgovoru za FloCombat.

Havajčanin je, kao što i sam kaže, na nizu od 10 pobjeda, a tijekom UFC karijere je ostvario njih 13 uz tri poraza. S druge strane, Brazilac je u najpoznatijem oktogonu ubilježio osam uspješnih nastupa, a jedan jedini poraz proizlazi iz njegovog susreta s Conorom McGregorom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI