Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Holloway o Aldu: “Brazil ga mora slaviti, on je najbolji borac svih vremena!” | Fight Site

Holloway o Aldu: “Brazil ga mora slaviti, on je najbolji borac svih vremena!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2017 09:55h Autor:

Aldo vs. Holloway (Instagram)

Prošlog je vikenda Max Holloway zaustavio legendarnog Jose Alda u trećoj rundi na UFC 212 eventu u Rio de Janeiru i tako postao kralj perolake divizije. Aldo je sjajno krenuo, ali zatim je Holloway preuzeo dominaciju u drugoj i napokon u trećoj rundi toliko izmučio MMA velikana da je sudac bio primoran zaustaviti meč. Ne samo da je ovo bio pad P4P kralja, nego se sve to odvilo i pred njegovom publikom u Brazilu, što dodaje na težini poraza.

No danas se Holloway fanovima obratio po pitanju svog protivnika i čovjeka koji je skoro desetljeće vladao WEC-om i UFC-om, priznajući mu zasluge i nazvajući ga inspiracijom.

„Poraz je dio ovog sporta. Prošla subota neće umanjiti ono što je postogao u MMA-u. To je čovjek koji bi dolazio trenirati i kad nije imao što jesti jer je bio toliko siromašan. Izgradio je perolaku diviziju i postao kralj. Imao je motivacije i dalje raditi na onom što je već bilo njegovo. Branio je svoj tron. Cijelo desetljeće. Zbog časti. Za svoj tim. Za svoje sunarodnjake. Nije krenuo s visoka i gledao svoje uspjehe s oblaka. Brazil ga mora slaviti. Acai s mlijekom u prahu i indijskim praščićima za sve. On je najbolji borac svih vremena i uvijek će biti inspiracija i meni i mojim sunarodnjacima s Havaja. Obrigado, Ze Aldo. Obrigado,” napisao je Holloway na svoj Instagram profilu.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI