Holloway: Nije bilo ugodno udarati besvjesnog Corassania

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.10.2014 22:16h Autor:

Max Holloway

Max Holloway došao je do svoje četvrte ovogodišnje pobjede, nokautiravši Akiru Corassania. Ipak, kaže da mu nije bilo jednostavno udarati besvjesnog Corassania, no kaže kako se držao onoga što kažu suci, da ne staješ dok oni ne prekinu.

Sudac sunaslovne borbe subotnjeg UFC Fight Night 53, Kristian Hacklou, napravio je veliku grešku kad nije prekinuo borbu Maxa Hollowaya i Akire Corassania, iako je bilo vidljivo da je švedski borac bez svijesti. Holloway je udarac sve do prekida, no nije mu bilo svejedno:

"Pitao sam se što se događa, gledao sam gdje je sudac i zašto ne prekida. Nastavio sam, jer nam govore da ne stajemo dok oni ne prekinu. Ovo je takav sport i ne smiješ misliti na takve stvari. Drago mi je da sam došao do pobjede prekidom, no on je trebao doći ranije", rekao je ovaj 22-godišnjak s Havaja, kojem je ovo bila četvrta ovogodišnja pobjeda, a sve su došle prekidom.

Borba je bila sjajna, oba su borca krenula bez kalkulacija, a kako je to izgledalo njemu samom, Holloway je objasnio: "Bio je brži nego što sam očekivao da će biti i pogodio me s nekoliko dobrih udaraca, no ništa preopasno, što bi me ugrozilo. Bilo je pomalo frustrirajuće zapravo, očekivao sam da će me ići rušiti, imao sam respekta prema njegovom hrvanju, no on je odlučio stajati i boriti se. Tako je borba završila ovako kako je."

"Kad sam ga drugi put srušio udarce, spustio sam se i pogodio ga još tri puta, a inače je to dovoljno, kad se borac ne obrani od tri komada, sudac prekida, no ovog puta nije, tj. pustili su me da ga udarim sedam puta. Osjećao sam se loše nakon toga, trebalo je biti prekinuto i nisam ga trebao udarati dalje, no u tom trenutku se boriš i ne misliš o tome, ispalo je kako je ispalo", završio je Holloway, koji se nada protivniku iz Top 10 poretka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI