Holloway McGregoru: Psu, sada ćeš me morati moliti da se borimo! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.06.2017 10:29h Autor:

Conor McGregor & Max Holloway

Max Holloway je novi kralj perolake kategorije, a do trona je stigao svladavši Josea Alda nošen hvale vrijednim nizom koji je započeo još u samom startu 2014. godine.

Novopečeni prvak sinoć je u Brazilu razočarao fanove legendarnog brazilskog boraca i time ujedinio titule, upisao 11 uzastopnu pobjedu, ali i započeo nešto što bi nam moglo ponuditi jednu novu, dominantnu, eru u kategoriji do 66 kilograma.

Odmah po završetku meča 25-godišnji Havajčanin je odgovarao na brojna pitanja novinara, a sve okupljene je najviše zanimalo kakvi su njegovi daljnji planovi. Prema onome što smo mogli čuti, Max ima jasnu viziju, Frankieja Edgara vidi kao idealnog izazivača, ali ne bježi ni od revanša s donedavnim prvakom.

“Ja i Frenkie, to zvuči sjajno. Svi uporno govore kako se nisam borio s pravim ljudima i Aldo je tvrdio istu stvar. Frankie je bivši prvak, a ispod mene su već dva bivša prvaka (Aldo i Anthony Pettis, op.a.). Bilo bi lijepo dodati još jednog”, izjavio je Holloway za MMAJunkie.

Aktualni prvak ne bježi ni od revanša s brazilskim borcem, no ističe kako se prije svega treba sastati s UFC-om oko daljnih dogovora.

“Moram odražati taj sastanak. Ako oni to žele, onda ajmo to realizirati na Havajima. Znam jedno mjesto. Stadion. Tamo je jako lijepo, vrijeme je toplije nego ovdje, a ni voda nije hladna.”

Conor McGregor posljednji je čovjek koji je svladao Hollowayja (odlukom sudaca u kolovozu 2013. godine), ali je i ujedno borac zbog čijih je želja nakon pobjede s Aldom patila cijela kategorija. Max nema takve želje i jasno poručuje kako nema namjeru ići McGregorovim stopama.

“Ne želim borbe koje donose veliku zaradu, no želim biti plaćen. Cilj mi je braniti moj tron. Ovdje se namjeravam dugo zadržati”, poručio je Max pa se osvrnuo na McGregora.

“Taj je lik bio prvak 2015., a ovo je 2017. godina i ja sam sad prvak. Ako se želi vratiti dolje, onda može doći i dobiti priliku. Ako ne, onda što je tu je. On je drugačiji tip osobe, on je lik koji uvijek gleda preko ograde, on uvijek traži iduću veliku stvar. On zapravo nije nikad kontrolirao svoj naslov. Nije poput Demetriousa Johnsona, čovjeka koji pronalazi motivaciju u obranama pojasa. Za to trebate biti poseban čovjek, a ja to jesam. Ja želim braniti tron i pokazati da sam prvak. Pokušaj preuzeti moje selo i ostat ćeš bez glave. Gubise s tim svojim sranjem. Psu, sada ćeš me morati moliti da se borimo.”

Objavu dijeli MMAjunkie (@mmajunkiedotcom)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI