Holloway javno izazvao Pettisa, ovaj mu ekspresno odgovorio

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.09.2016 19:52h Autor:

Max Holloway

Max Holloway je već ranije izjavio kako neće sjediti i čekati svoju priliku napasti pojas u perolakoj kategoriji, a sad je krenuo i s prvim prozivanjima boraca koji se ne zovu Jose Aldo ili Conor McGregor.

Borac koji ima devet pobjeda u nizu, po čemu je trenutno drugi najbolji borac u cijelom UFC-u, nema ništa protiv da pokuša ostvariti i desetu, prije nego napadne pojas prvaka po 66 kilograma. A za tu priliku je odabrao i protivnika te se nije libio zatražiti težak ispit.

Preko Twitteru se obratio Anthonyu Pettisu te mu je poručio da je, ukoliko se ne bude borio protiv Josea Alda, upravo on idući. Bivši prvak lake kategorije, koji je uspješno debitirao u nižoj diviziji, ekspresno i kratko je odgovorio: “NYC?” Naravno, aludira na njihovu potencijalnu borbu u New Yorku.

Vidjet ćemo što će UFC napraviti po tom pitanju, budući da su i oni dobili do znanja kako Holloway namjerava nastaviti svoj niz, pa makar mu iduća borba i ne bude za titulu prvaka. Momak jednostavno izgara od samopouzdanja, a kako i ne bi kraj takvog niza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI