Holloway i UFC odradili sastanak: Sve je prošlo super, boriti ću se do kraja godine

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.09.2017 20:15h Autor:

Max Holloway

Max Holloway je potvrdio kako je odradio uspješan sastanak s UFC-om, na kojem su riješili sve probleme na obostrano zadovoljstvo. Potvrdio je kako će do kraja ove godine braniti titulu prvaka perolake kategorije.

Holloway je nedavno objavio kako još uvijek nema novi UFC ugovor te da zbog toga nema ugovorenu iduću UFC borbu, ali se nada da će sve uskoro biti riješeno te da će znati datum svog idućeg nastupa. Također je izrazio želju da se bori protiv Frankiea Edgara. Jučer se napokon našao s predstavnicima UFC-a te je objasnio kako je to prošlo.

“Sastanak je prošao odlično. Već ranije sam rekao da ne sumnjam u UFC, volim ovu kompaniju. Oni uvijek pronađu način da svi budemo sretni i zadovoljni. Vrlo blizu smo konačnog dogovora i sretan sam i uzbuđen što ću se do kraja ove godine ponovno naći u oktogonu”, rekao je Max.

Budući da niti Frankie Edgar nema borbu, sve vodi k tome kako je njihove borba iduća borba za titulu do 66 kilograma. Maxu je to također najbolja i najrealnija opcija.

“Svi znaju kako ću se ja boriti bilo kada i bilo gdje, protiv bilo koga. No, imam pojas koji trebam braniti te izgleda kako je Frankie Edgar taj koji ga idući napada. Čovjek je legenda ovog sporta, bivši je prvak i jedva čekam tu borbu. Uostalom, tu borbu želim oduvijek, još dok nisam bio prvak. Uvijek sam se želio testirati protiv njega, jer znam koliko je težak ispit. A sada sam ja taj kojeg on napada i uzbuđen sam zbog toga.”

UFC u prosincu priprema dva PPV eventa i gotovo je sigurno kako bi Holloway i Edgar trebali predvoditi jednog od njih, ukoliko se sve dogovori kao što Max očekuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI