Holloway će ostati bez titule u perolakoj ako se ne pojavi na UFC-u 231!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.10.2018 22:58h Autor:

Max Holloway

Čini se da UFC više ne računa na Maxa Hollowayja te će na UFC-u 231 njegov pojas biti ulog neovisno o tome hoće li ga prvak perolake kategorije zaista i braniti.

Vijest je u intervjuu za MMA Fighting zapravo otkrio njegov idući protivnik Brian Ortega protiv kojeg je ponovno dogovorio meč i pojas brani 8. prosinca u Torontu.

“Imamo dogovor da će ova borba, s Maxom Hollowayjom ili bez njega, biti za titulu perolake kategorije”, rekao je Ortega i dodao da UFC već ima zamjenu u planu ako  Holloway iz nekog razloga ne bude u mogućnosti nastupiti.

“Rekli su da imaju zamjenu. Ne znam o kome se radi, ali nije me niti briga. Meni je samo bitno da se borim za pravu titulu.”

Jasno da UFC ne želi riskirati s Hollowayjom nakon problema kojih su s njim imali uoči UFC-a 226 u srpnju. Prvak je tada otkazao borbu protiv Ortege u zadnji čas jer je doživio simptome slične moždanom udaru. Iako je u konačnici dobio dopuštenje da nastavi karijeru doktori još uvijek nisu ustvrdili što je točno uzrokovalo njegove zdravstvene komplikacije.

Holloway je pojas osvojio u lipnju 2017. porazivši kao privremeni prvak Josea Alda u borbi za ujedinjenje titula. Titulu je obranio na UFC-u 218 krajem godine svladavši ponovno Brazilca u revanšu što mu je ujedno bio i posljednji nastup.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI