Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Holivudska zvijezda potvrdila: Plan je bio da me trenira Greg Jackson i da se borim u UFC-u! | Fight Site

Holivudska zvijezda potvrdila: Plan je bio da me trenira Greg Jackson i da se borim u UFC-u!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.07.2017 14:18h Autor:

Screenshot

Američka glumačka i kečerska super zvijezda Dwayne Johnson, poznat kao “The Rock” (Stijena op.a) je u posljednjem izdanju podcasta “UFC Unfiltered” otkrio zanimljiv podatak. Ovaj veliki ljubitelj borilačkog sporta i zdravog života se u prošlosti prema vlastitom priznanju želio okušati u Octagonu.

“Mislio sam si… Čovječe, u svemu si uspio što si naumio u WWE-u, tada je moja glumačka karijera malo stagnirala, i pitao sam se što bih mogao raditi? Pomislio sam, pa mogao bih se okušati u UFC-u”, izjavio je u podcastu.

Glumac priznaje kako nije bio dovoljno upoznat s trenažnim procesom i općenito s kompleksnošću slobodne borbe, te je mislio da se ne radi o nečemu što je toliko teško.

“U mojoj glavi, mislio sam si da je to proces od godine ili dvije dana u kojima bih mogao doći na nivo da se mogu boriti u kavezu, odnosno UFC-u. Nisam bio siguran točno što napraviti, od kuda krenuti i kakvim se ljudima okružiti u tom procesu. Tako da je ideja pomalo ishlapila, a ja sam ostao u filmskoj industriji”, priznaje “The Rock”.

U sličnoj situaciji se prije nekoliko godina našla jedna druga velika kečerska zvijezda – CM Punk. On je prošle godine nakon nekoliko godina intenzivnih treninga ušao u Octagon, no na njegovu žalost poražen je prilično jednostavno i brzo od Mickeyja Galla prekidom u prvoj rundi. Nije poznato hoće li UFC dati drugu priliku CM Punku, no čini se kako je Johnson ipak dobro i pametno odlučio. U međuvremenu je postao jedan od najplaćenijih holivudskih akcijskih glumaca te je njegov status božanstva u akcijskim filmovima doslovno zacementiran.

“Da, prije 0 godina sam se želio boriti u UFC-u. Cilj mi je bio uzeti Grega Jacksona kao trenera na dvije godine kako bih se posvetio treninzima. No, opametio sam se jer volim svoju čeljust u jednom dijelu”, potvrdio je Johnson na svom Twitteru nakon gostovanja u podcastu “UFC Unfiltered”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI