Hoće li UFC vratiti Rampagea?

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.01.2013 10:33h Autor:

Rampage Jackson

UFC je ovog vikenda ostao bez jedne od svojih najvećih zvijezdi i bivšeg prvaka Quintona Rampagea Jacksona. Amerikanac je već ranije najavio odlazak s obzirom na istek ugovora, a poraz od Glovera Teixeire mu je samo zapečatio sudbinu. Tri poraza zaredom uz blijede nastupe i loš odnos s poslodavcima su označili kraj. Radi li se o trajnom odlasku iz UFC-a ili američka promocija razmišlja u budućnosti vratiti ovu legendu? Čelnik Dana White nije siguran…

"Ne znam hoćemo li ponovno potpisati ugovor s njim. Vidjet ćemo kako će se neke stvari odvijati i što će se dogoditi", odgovorio je White i dodao:

"S njim nikada ne znaš. Jedan trenutak ste si dobri, a već sljedeći…Ja sam čitavo vrijeme neovisno o svemu što se dogodilo bio prema njemu bio isti. Sve do zadnjeg trenutka."

Predsjednik UFC-a je naglasio najveći Rampageov problem koji nije tajna – on, naime, ne voli trenirati.

"Nije uvijek u formi i ne uzima ovaj sport ozbiljno. Da je drugačije, tko zna kako bi se njegova karijera odvila. Tko zna što bi postigao. No, on jednostavno ne trenira ozbiljno za svaki meč", poručuje White i zaključuje:

"I u meču protiv Glovera je pokazao mnogo. Da je umjesto njega bio netko drugi, siguran sam da bi ga Teixeira nokautirao. No, osim što može udariti, Rampage može i primiti udarac. Dali smo mu priliku da se pokaže u najboljem mogućem svijetlu. Nije da smo ga gurnuli na undercard negdje u Brazilu. Dali smo mu najveću moguću pozornicu svijeta."

Neki američki mediji već su natuknuli da bi Rampage mogao potpisati ugovor s Bellatorom. Neki drugi tvrde da će se potpuno posvetiti glumi, dok ga oni treći vide u profesionalnom boksu. Neovisno o tome, jasno je kako je Quinton Jackson ostavio velik trag u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI