Hoće li Dos Santos biti idući Miočićev protivnik?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2014 14:46h Autor:

Junior dos Santos

Velika, zaista iznimno velika pobjeda koju je ostvario Stipe Miočić na UFC on Foxu 10 mogla i trebala bi mu donijeti još težeg suparnika u idućem nastupu.

U ovom trenutku Miočić zauzima odlično osmo mjesto među izazivačima na službenoj UFC-ovoj ljestvici teškaša, no treba uzeti u obzir da Daniel Cormier odlazi u kategoriju do 93 kilograma, dok je Antonio "Bigfoot" Silva suspendiran na devet mjeseci zbog pada na doping testu.

Vrlo jednostavnom matematikom dolazimo do računice da postoji pet potencijalnih protivnika preko kojih bi Stipe mogao doći i do statusa izazivača u nekom narednom razdoblju.

Tome treba dodati i da Fabricio Werdum i Travis Browne već imaju dogovoren međusobni okršaj u travnju, pa preostaje svega nekoliko imena koji su ispred Miočića na ljestvici, a nemaju dogovorenu borbu.

Slobodnima za ugovaranje borbe tako su ostali samo Junior dos Santos, Josh Barnett i Mark Hunt, naravno pod uvjetom da UFC-ov matchmaker odluči Miočiću namijeniti bolje rangiranog suparnika, što je vrlo vjerojatno najizglednija opcija.

[anketa=144]

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI