Hoćemo li opet vidjeti Cung Leja u UFC-u?

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.11.2011 10:13h Autor:

Cung Le

 

 

Iako je izgubio, Cung Le nije razočarao u dvoboju protiv Wanderleija Silve na UFC-u 139. Dapače, ova borilačka legenda je demonstrirala čitavu lepezu tehnika koje se rijetko ili nikada ne viđaju u MMA kavezu.

Hoćemo li Vijetnamca opet vidjeti u UFC-ovom kavezu, za sada se ne zna. White je ostao suzdržan vjerojatno i zbog 350 tisuća dolara koliko košta njegova gaža.

“Ne znam, vidjet ćemo. Znamo da može, njegov san je bio boriti se u UFC-u. Dobio je priliku i borio se protiv Wanderleija Silve”, objasnio je čelnik UFC-a i dodao:

“Ako pogledate malo bolje, on je jedan od onih koji dolaze iz tradicionalnih borilačkih sportova. Nevjerojatno je što je postigao transformiravši se iz takvog jednog borca u nekoga tko se može uspješno natjecati u MMA-u. Toliko ga mnogo poštujem, ne samo kao borca, nego i kao čovjeka.”

Poraz protiv Silve bio je tek drugi u karijeri ovog borca i holivudskog glumca. Bivši prvak Strikeforcea ima 39 godine, no javnost bi ga sigurno voljela vidjeti u još nekom nastupu za najjaču svjetsku MMA promociju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI