Hoće li se realizirati čudo od eventa? Više UFC-ovih prvaka zatražilo nastup na isti datum!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.08.2017 14:11h Autor:

Bisping vs. GSP

Posljednji nastup Tyrona Woodleyja natjerao je Danu Whitea da odustane od ideje po kojoj bi aktualnom prvaku velter kategorije dodijelio meč s Georgesom St-Pierreom. Umjesto toga, u igru se ponovno vratila priča o GSP-ovom dvoboju s Michaelom Bispingom, a isti bi se trebao naći na popisu borbi za UFC 217 koji je na rasporedu 4. studenog u Madison Square Gardenu.

White je potvrdio da je to borba koju ćemo gledati, a nešto kasnije je o njenoj lokaciji i datumu, na temelju svojih izvora, izvijestio Ariel Helwani.

Ipak…Bisping vs. GSP 4. studenog u New Yorku!

Povratak nekadašnjeg kralja velter kategorije, ali ujedno i čovjeka koji je jedan od najjačih magneta za uspješnu PPV prodaju, očito je probudio ostale UFC-ove prvake i zvijezde koje žele ugrabiti svoj dio financijskog kolača upravo od priredbe koja ima potencijala po zaradi postati jednom od najuspješnijih u povijesti promocije.

Tako su za svoje mjesto na njujorškom eventu već počeli lobirati borci poput Maxa Hollowayja (koji ima u planu prvu obranu titule u meču s Frankijem Edgarom) i Cody Garbrandt koji se nada da ćemo njegov susret s T.J. Dillashawom konačno dočekati iste večeri u MSG-u.

Istu želju otkrila je i nezaustavljiva vladarica slamka kategorije, Joanna Jedrzejczyk, koju prema nekim najavama čeka duel s Rose Namajunas. U moru prvaka našao se i jedan koji to nije. Riječ je o Tonyju Fergusonu koji se nada da bi upravo 4. studenog mogli konačno gledati njegov okršaj s Khabibom Nurmagomedovom.

Bilo bi pravo čudo da se za isti event potvrde sve spomenute borbe, ali sasvim je realno za očekivati da bi se neki od navedenih kandidata mogli priključiti Bispingu i GSP-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI