Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hoće li iduća borba CM Punka biti u UFC-u? Trener Roufus kaže da “ima nade” | Fight Site

Hoće li iduća borba CM Punka biti u UFC-u? Trener Roufus kaže da “ima nade”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.12.2016 13:34h Autor:

Phil Brooks

Svijet nije ostao iznenađen kada MMA debi slavnog kečera Phila “CM Punk” Brooksa na UFC-u 203 prošao katastrofalno. Mickey Gall završio je Brooksa u prvoj rundi bez ikakvih poteškoća, no 38-godišnja pro wrestilng zvijezda izrazila je želju da se vrati, ne samo u kavez, već u UFC.

A da će se Punk vratiti u oktogon vjeruje i Duke Roufus, koji je radio s njim posljednje dvije godine te ga je zaprsvo uveo u svijet MMA-a. Slavni trener će ovog vikenda biti u kutu svom učeniku Anthoyju Pettisu na UFC-u 203 u Torontu, nakon čega se intenzivno trenirati Punka.

“On će postati bolji. Očito, nije pružio nastup kakav smo htjeli. Radili smo na nekim stvarima koje su mu išle dobro, ali jednostavno ih nije pokazao. Treba mu još vremena. Ali dobra stvar je to što ima nevjerojatan stav, i jako je zahvalan za prilike koje ima. Sve je bolji, vratio se treninzima i nakon ove borbe ću puno raditi s njim.”

Roufus vjeruje da će CM Punk dobiti još jednu priliku u UFC-u.

“Da, definitivno, mislim da on i Dana pričaju. Pričao sam s Punkom u ponedjeljak prije tog, i čini se da ima nade. Ne mogu reći da, ili ne, ali ima nade. Vidjet ćemo. Dana uvijek ima dobar recept za stvari koje radi, ono što je najbolje za sport, i ono što je najbolje za Punka i sve ostale.”

Punkov povratak očekuje u prvoj polovici 2017.

“Možda četiri, ili pet mjeseci.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI