Herrig o trenutku incidenta: “Namirišala sam što se događa”

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.07.2017 10:13h Autor:

Screenshot

Felice Herrig je odradila sjajan posao na posljednjoj UFC priredbi u Oklahoma Cityju gdje je prije desetak dana svladala vrlo borbenu Justine Kish. No, osim jako zanimlivog meča, gledatelji su mogli vidjeti i “nesreću u kavezu” koja i dalje puni medije. Kish se, naime, u jednom trenutku nehotice “olakšala” pokušavajući se izvući iz za nju opasne situacije.

Gostujući u popularnom The MMA Houru Ariela Helwanija, jedna od neizbježnih tema za Herrig je bio i ovaj incident. Prisjetila se trenutka kada se situacija dogodila

“To je bilo već pred kraj meča, kada sam joj uspjela uzeti leđa. Gledajte, nisam bila 100 posto sigurna, ali sam mogla namirisati i shvatiti”, opisuje Herrig.

Iako se radilo o nesvakidašnjoj situaciji, UFC-ovka nije niti pomislila da bi mogla odustati od meča.

“Ne to me uopće nije niti dekoncentriralo. Znate, tu je mnogo adrenalina, ljudi znaju slomiti ruku tijekom borbe, a da ne govorim o teškim udarcima koje bez problema primite u meču. To je adrenalin. Naučila sam biti potpuno mirna, čak i pod velikim pritiskom”, objašnjava i dodaje:

“Jako mi je je neugodno zbog Justine, stvarno jest. I govoriti o ovome nije lako jer ne želim da ona to mora ponovno proživljavati. Čini mi se da će se ta stvar stalno vraćati na površinu. Ali ponavljam, mene to nije šokiralo. Kada si borac, fokusiran si na svoj zadatak i svoj posao.”

Upitana je li pohitala pod tuš odmah nakon meča, Herrig odgovara:

“Iako je bilo malo odvratno, takve stvari me previše ne brinu. Da, bila sam nestrpljiva da odem pod tuš, ali sam morala odraditi intervjue. Vjerojatno bi bilo drugačije da sam izgubila, ali bila sam toliko uzbuđena zbog pobjede da me ništa nije moglo izbaciti iz takta. Bila sam sretna, jednostavno sam bila jako sretna.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI