Herrig: Da, znala sam da se Justine “olakšala u gaće”

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.06.2017 09:52h Autor:

Herrig vs. Kish

Iako je UFC Fight Night 112 priredba koja se održala proteklog vikenda obilovala zanimljivim detaljima, jedan se ipak istaknuo ispred ostalih. Radi se o trenutku kada se Justine Kish usred meča protive Felice Herrig niti više, niti manje, nego “olakšala u gaće”.

U trenutku dok je bježala iz opasne situacije, Kish je dala sve od sebe da “eksplodira” iz za nju podređene pozicije, no očito je dala i malo previše. Pa je ovo “eksplodira” postalo gotovo doslovno, a tragovi nesreće su se mogli vidjeti na parteru. Da se dogodila neugodna situacija primijetili su gotovo svi koji su meč gledali na televiziji, a toga je bila svjesna i sama Herrig. To je priznala nakon meča.

“Ovo je neugodna situacija jer ne želim pričati loše o Kish. Znam da joj je pobjeglo u gaće. To je neugodno. Stvarno volim Justine, nas dvije smo prijateljice. Znam kada bi bila u istoj poziciji da ne bih voljela da mi se drugi rugaju. MMA fanovi su okrutni i da se to dogodilo meni, vjerujte mi da bi nestala s lica zemlje. Vjerojatno se nikada više ne bi borila”, priznala je Herrig u razgovoru za TMZ sports te je dodala:

“Znam da se Kish zezala na tu temu. Tvitala je nešto kao: ‘sranja se događaju’.”

Ovo nije prvi put da se ovakva ili slična situacija događa u slavnom Octagonu. Yoel Romero i Tim Sylvia su primjeri gotovo identičnih događaja. S obzirom da se nitko više niti ne sjeća kada je Romeru i Sylviji “pobjeglo” u kavezu, nadamo se da će fanovi što prije zaboraviti i incident Justine Kish.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI