Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hermanova supruga snimila uhićenje i "policijsku brutalnost" (VIDEO) | Fight Site

Hermanova supruga snimila uhićenje i "policijsku brutalnost" (VIDEO)

UFC 21.01.2015 10:48h Autor:

Screenshot

Nakon što su američki mediji objavili da je UFC veteran Dave Herman uhićen u utorak nakon policijske potjere u državi Indijani, njegova supruga je na YouTube videu objavila u najmanju ruku zanimljivu snimku uhićenja.

> UFC veteran uhićen nakon lude policijske potjere!

Da bi se potpuno shvatio čitav kontekst ove priče, morate poznavati trenutačnu gotovo histeriju koja vlada u SAD-u zbog ubojstva tamnoputog mladića od strane policijskih službenika. Veliki prosvjedi traju već tjednima te su akcije policije pod posebnim povećalom.

Prema riječima Hermanove supruge, razlog zbog kojeg se nisu odmah zaustavili jest činjenica da je na cesti bio potpuni mrak te je Herman odlučio potražiti osvjetljeno i snimano mjesto na kojem može stati, a na kojem bi mu supruga i malo dijete koje se vozilo na stražnjem sjedalu bili potpuno sigurni. Prilikom izlaska iz vozila bivši UFC-ovac je od policije tražio da mu pokažu tri identifikacijske forme, što je prema američkim zakonima policajac dužan pokazati. No, kako se jasno vidi na snimci, policajci to nisu htjeli učiniti, te su nakon galame onesposobili Hermana i priveli ga u postaju.

Je li policija postupila ispravno ili ne, procijenite sami. "Pee-weejeva" supruga zajteva da se njezin muž pusti na slobodu istog trena te da se policajci kazne.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI