Herman: Silva izbjegava Weidmana jer zna da je opasan!

UFC 09.08.2012 07:33h Autor:

Anderson Silva (foto: Sherdog)

 

 Ed Herman uvjeren je da Anderson Silva na sve moguće načine pokušava izbjeći obranu svoje titule prvaka u meču protiv Chrisa Weidmana.

Potraga za protivnikom Andersona Silve i dalje je u tijeku. Još uvijek se ne može niti ozbiljnije pretpostaviti protiv koga bi trebao braniti po 11. put svoju titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji, no sve je izglednije da to neće biti protiv Chrisa Weidmana.

Iako se radi o borcu koji trenutno barem službeno kotira kao izazivač broj jedan, bilo je u UFC-u već i ranijih primjera da se takva pozicija vrlo lako izgubi bez obzira na prezentacije u kavezu. Andersonov menadžer nedavno je otkrio da su izričito odbili ponudu UFC-a za meč s Weidmanom.

Ako se pita Eda Hermana, finalista The Ultimate Fightera 3, Anderson zaista izbjegava meč s njime. “Mislim da je to zbog toga što Weidman može pobijediti svakoga i on je toga svjestan. To je sranje, umiješala se nekakva politika, mnogo je novca u igri i tužno je vidjeti da prvi izazivač neće dobiti priliku osvojiti titulu samo zato jer to ne želi Andersonov kamp. Ja želim vidjeti taj meč jer vjerujem da Chris može pobijediti”, smatra Herman.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI