Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Herman riješio probleme s marihuanom, protiv Stefana Struvea na Fuel TV-u! | Fight Site

Herman riješio probleme s marihuanom, protiv Stefana Struvea na Fuel TV-u!

UFC 01.12.2011 08:59h Autor:

Dave Herman

Na UFC-ovom debiju na Fuel TV-u, koji ćemo gledati 15. veljače u Omahi, borit će se Dave Herman (21-2 MMA, 1-0 UFC) i Stefan Struve (22-5 MMA, 6-3 UFC).

Iako vijest još uvijek nije službena, MMAWeekly doznaje kako je američka promocija blizu potpisivanja ugovora s ova dva teškaša. Podsjećamo vas da je Herman imao problema s testom na drogu i da zbog toga nije nastupio na UFC-u 136. Atletska Komisija mu je u krvi najprije pronašla tragove THC-a i steroida, no kasnije su svoje optužbe sveli samo na “pušenje trave”.

“Ne pušim marihuanu. Ne mogu reći da nisam oko nje. Živim u Kaliforniji. Mogu reći da praktički svi oko mene puše travu. Moram u budućnosti malo pametnije birati prijatelje. Ne znam. Kao što sam rekao, gledam svaki dan ljude koji puše travu”, objašnio je tada Herman i dodao:

“Kada sam razgovarao s ljudima iz Agencije, rekli su mi da u prvom navratu nije bilo dovoljno uzorka za oba testa. Prvi su put testirali samo jednu stvar, a drugi put nešto drugo. Sada kažu da je prvi test bio pozitivan na marihuanu, a drugi je bio negativan.”

Herman je u međuvremenu pauzirao 30 dana i spreman je za dvoboj protiv Nizozemskog nebodera. U svom prvom nastupu u UFC-u, Herman je nokautirao Jon Olava Einema u borbi večeri priredbe u Vancouveru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI