Herman pušten iz pritvora: Tretirali su me kao psa (VIDEO)

UFC 23.01.2015 08:52h Autor:

DAve Herman

Dave Herman je tek jučer pušten iz zatvora nakon što je prije par dana uhićen od strane prometne policije u američkoj državi Indiani. Već smo pisali o tome kako je čitavo uhićenje snimila njegova supruga mobilnim telefonom te je javno zatražila puštanje na slobodu bivšeg UFC-ovca, ali i osudu načina na koji je policija postupila, a koji je prema njoj neprimjeren.

> Hermanova supruga snimila uhićenje i "policijsku brutalnost" (VIDEO)

"Pee-wee" je u petak dao izjavu i svoju verziju priče…

"Napokon su me pustili u četvrtak popodne, u posljednji trenutak prema svim mogućim pravilima. Rekli su mi da je to tako jer im se ne sviđa moj smisao za humora. Upravo su to rekli na telefon kada su razgovarali s mojoj suprugom. 'Nećemo ga pustiti dok ne prođe 47 sati jer nam se ne sviđa njegov smisao za humor. To su joj rekli kada se raspitivala", tvrdi borac koji je posljednji dvoboj odradio za Titan FC nakon otkaza u elitnoj promociji.

Upitan o postupanju policije Herman odgovara:

"Bili su vrlo bezobrazni i nisu pokazali niti malo poštovanja. Ne samo da su me tretirali kao psa ili životinju, ponašali su se odvratno i prema mojoj supruzi i obitelji, a ugrozili su i njihov život",  zaključio je Herman.

Još jednom vam donosimo video snimku uhićenja koju su u međuvremenu objavili gotovo svi američki MMA mediji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI