Herman: Minotauro će biti u takvoj boli da će se predati u drugoj rundi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2012 08:22h Autor:

Dave Herman

Minotauro se vraća nakon gotovo godinu dana pauze, a protivnik pred vlastitom publikom bit će mu američki borac Dave Herman koji je poslao javnosti zanimljivu najavu ishoda njihove borbe.

28-godišnji američki borac sutra navečer po lokalnom vremenu naći će se u oktogonu s legendarnim Brazilcem Minotaurom. Antonio Rodrigo Nogueira napokon se oporavio i spreman je za novi nastup, no ako je vjerovati najavi njegova protivnika, legendarni Brazilac doživjet će novi poraz u karijeri.

"Zasad je super u Brazilu. Borim se s jednim od najvećih brazilskih MMA zvijezda, ali to mi ne predstavlja toliki problem. U prvoj rundi bilo bi prebrzo da pobijedim Minotaura, treća runda je predaleko, pa smatram drugu rundu idealnom za svoju pobjedu", rekao je Dave.

"Pobijedit ću zahvatom, ali neće se raditi o jiu-jitsi. Jednostavno će ga toliko boljeti da neće moći nastaviti meč", najavio je Herman.

UFC 153 možete pogledati uživo u noći s petka na subotu 14. listopada na Fight Channel PPV-u na 25. kanalu MaxTV-a s početkom u 04:00h.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI