Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Herb Dean: Nadao sam se da će Minotauro tapkati! | Fight Site

Herb Dean: Nadao sam se da će Minotauro tapkati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2011 08:45h Autor:

UFC 140

Ponajbolji MMA sudac današnjice, Herb Dean, priznaje kako se nadao da će Antonio Rodrigo Nogueira tapkati Franku Miru i da neće doživjeti onako ružnu ozljedu koja se na koncu dogodila.

“U mojoj glavi, nadao sam se da će tapkati. Molio sam se u sebi da mi olakša posao. Vidio sam da je zahvat odlično osiguran i definitivno sam bio svjestan mogućnosti da ruka pukne. Bio sam fokusiran na nju cijelo vrijeme”, objasnio je Dean za Sherdog dodavši:

“No, Minotauro nije došao ovdje gdje je sada tako što je odustajao. On je tu jer je više puta napravio napravio doslovce nemoguće stvari. On se nikada ne predaje.”

Tehnički, Nogueira je tapkao, no tada je ruka već bila slomljena.

“Ja sam prekinuo dvoboj jer sam vidio da je ruka puknula. Tapkao je naknadno. Nikada ne prekidam dvoboj samo zato što je netko u opasnosti jer ne znam koliko boli može podnijeti. Ne znam koje su im granice, no ako vidim ozljedu zbog koje bi borac bio ugrožen, onda ću zaustaviti dvoboj”, zaključuje Dean.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI