Henry Cejudo slomio nogu nakon skoka s balkona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2017 17:56h Autor:

Henry Cejudo

Bivši zlatni olimpijski hrvač i jedan od najboljih boraca UFC-ove muha kategorije, Henry Cejudo, slomio je nogu nakon skoka s balkona u Kaliforniji. Tako je trenutno vrlo izgledno otkazivanje njegove UFC 218 borbe protiv Sergia Pettisa.

Savezna država Kalifornija trenutno se bori s požarima te su u tijeku evakuacije na brojnim lokacijama. Na evakuaciju su, iz preventivnih razloga poznati i gosti hotela Fountaingrove Inn u Santa Rosi, među kojima je bio i Cejudo. No, on je odlučio ostati u hotelu, do kojeg je na kraju vatra ipak došla.

Budući da je požar brzo buknuo kroz cijeli hotel, Cejudo više nije mogao izaći normalnim putem, nego je bio prisiljen skočiti s balkona svoje sobe na drugom katu. Tijekom pada, Cejudo se tako dočekao da je slomio gležanj na nozi, no uspješno je uspio pobjeći te izbjeći veće posljedice.

Budući da on i njegov menadžer nisu odgovarali na pozive medija, ne zna se koliko je ozljeda ozbiljna te da hoće li se Cejudo uspjeti oporaviti te nastupiti na UFC 218 eventu, gdje 2. prosinca ima ugovorenu borbu protiv Sergia Pettisa. U slučaju pobjede u toj borbi, smiješi mu se novi napad na titulu prvak, no sada je to vrlo upitno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI