Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Henry Cejudo: Naša divizija treba neke nove priče, a ne još jednu borbu mene i Johnsona | Fight Site

Henry Cejudo: Naša divizija treba neke nove priče, a ne još jednu borbu mene i Johnsona

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.08.2018 12:10h Autor:

Henry Cejudo

Henry Cejudo iznio je svoje mišljenje o potencijalnoj trećoj borbi protiv Demetriousa Johnsona te je priznao kako mu se to trenutno baš i ne čini kao najbolja ideja.

Iako se po svemu čini jedino pošteno da Demetrious Johnson, nakon 11 uspješnih obrana, automatski dobije priliku vratiti pojas, Henry Cejudo smatra kako to ne bi bilo dobro za diviziju čiji je novi prvak. Gostujući u emisiji Ariela Helwanija na ESPN-u, prokomentirao je to što većina komentara zove na treću borbu.

“Moram se složiti s time ako se gleda na statističke podatke. No, istovremeno znam što UFC pokušava stvoriti. Uostalom, ja sam čekao dvije i pol godine da bih se ponovno borio protiv Demetriousa Johnsona” rekao je Cejudo na temu trilogije.

On smatra da bi eventualna pobjeda Johnsona u trećoj borbi ponovno vratila stvari na početak, gdje bi on onda vrlo brzo dobio novu priliku te da bi se stvari tako vrtjele u krug. Zbog toga misli kako je vrijeme za neko novo lice u borbi za titulu muha kategorije.

“Razmislite malo, za UFC bi to bio povratak nazad, a ne stvaranje nekih novih priča, a to je ono što ovoj diviziji treba. Čak mislim da bi se i Demetrious Johnson ovdje složio sa mnom. Za dobrobit ove divizije, mislim da bi bilo dobro da dođe do male promjene. Tako da mislim da bi dobro bilo da se sada sretnem s nekim drugim, bilo bi zapravo dobro za sve osim za Demetriousa Johnsona”, objasnio je svoje razmišljanje.

Cejudo je nedavno izjavio kako ima ambiciju doći do titule u tri različite divizije. No, čini se kako trenutno ipak razmišlja o tome da bi mu obrana titule muha kategorije bila dobar prvi potez nakon osvajanja iste.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI