Henry Cejudo napokon pronašao svoj UFC pojas!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.09.2018 09:40h Autor:

Henry Cejudo

UFC prvak u muha kategoriji Henry Cejudo je pronašao svoj izgubljeni UFC pojas. Podsjećamo kako je prije nekoliko dana gostovao u Rusiji na Fight Night priredbi kao poseban gost, no prilikom povratka je izgubio svoje blago.

“Prtljaga mi je izgubljena na aerodromu, a nažalost među njom je i moj pojas prvaka”, rekao je Cejudo medijima u Moskvi, a onda je kroz smijeh dodao: “Dakle, nakon što sam izgubio zlatnu medalju, sada sam ostao i bez pojasa. Ne znam što je to sa mnom i zlatom, jednostavno ga ne mogu zadržati.”

Cejudo je olimpijsku medalju izgubio krajem prošle godine, kada je “spašavao živu glavu” bježavši od požara u hotelu gdje je odsjedao. Ona je tada ostala u sobi koja je u potpunosti izgorjela, a Henry je pobjegao skočivši s prvog kata preko balkona.

Henry Cejudo u Rusiji izgubio svoj pojas UFC prvaka

No, kao što se prva negativna situacija riješila tako što mu je olimpijski odbor dostavio novu medalju, druga se riješila pronalaskom izgubljenog pojasa.

Cejudo je u utorak na društvenim mrežama svečano objavio da je pojas pronađen. Na kratkom videu mu poručuje “Nemoj me nikada više napustiti…”, a u poruci uz objavu je napisao:

“Nakon osam dugih dana, od jutros smo ponovno zajedno.”

UFC-ovoj zvijezdi je očigledno pronađena i dostavljena do sada izgubljena prtljaga, a pojas je bio u njoj.

Nakon što je osvojio pojas UFC prvaka u muha kategoriji svladavši Demetriousa Johnsona, Cejudo želi odraditi super meč protiv kolege šampiona iz bantama TJ Dillashawa. Iako UFC još uvijek nije službeno najavio ovaj dvoboj, dojam je da ćemo upravo to gledati krajem godine. Još uvijek se ne zna u kojoj kategoriji i čiji će pojas biti ulog…

 

View this post on Instagram

 

After 8 long days I had a happy reunion this morning. #meandmybaby #gotmybabyback #reunitedanditfeelssogood #thankyounelsonandbigQ @mmajunkiedotcom @mmafightingdotcom @ufc @ufcespanol @espn @johnlaurenzi

A post shared by Henry Cejudo (@henry_cejudo) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI