Hendricks zatvorio restoran i razmišlja o pokretanju reality showa

UFC 26.01.2016 16:08h Autor:

Johny Hendrecks/Photo:Louis DeLuca/The Dallas Morning News

Johny Hendricks, se povukao iz posla, srećom, ne iz onog borilačkog. Bivši velter prvak je zatvorio svoj restoran, Bigg Rigg Stakehause.

Hendricks je prošlog siječnja restoran otvorio u Midlothianu, savezna država Texas, ali čini se da je toj avanturi došao kraj nakon samo godinu dana. Hendricks je poznat kao veliki ljubitelj hrane. Najbolji dokaz za to je borba s Tyronom Woodleyjem koju je prošle jeseni morao otkazati zbog problema sa skidanjem kila. Ipak, Hendricks nije zatvorio restoran zato što je pojeo sve odreske, niti zato što je na dijeti pa ih pokušava izbjeći.

“Restoran je gotov. Pokušao sam s tim poslom i propao je. Naučio sam iz tog i idem dalje”, rekao je Hendricks u intervjuu za Dallas Morning News.

Hendricksov posao je izgleda propao zbog lošeg poslovanja. Brojne recenzije svjedoče tome da gosti nisu bili prezadovoljni kvalitetom hrane i usluge. No Hendricks nije obeshrabren i već razmišlja o novim poslovnim prilikama.

“Razmišljao sam o tome da pokrenem reality show. Želim organizirati utrke Baja(Off Road) kamiona. Želim se baviti lovom i ribolovom”, kazao je Hendricks.

Prije otvaranja novih restorana i pokretanja utrka, Hendricks se mora posvetiti svom primarnom poslu, borbama. “Bigg Rigg” se 6. veljače mora suočiti s iznimno opasnim Stephenom “Wonderboyjem” Thompsonom na UFC 196 priredbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI