Hendricks zaprijetio: Ne borim se ako nije za pojas!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.12.2012 11:55h Autor:

Johny Hendricks

Johnyju Hendricksu i nije najbolje sjela izjava GSP-ovog trenera Firasa Zahabija koji je nagovijesti kako će se UFC-ov šampion u sljedećoj obrani naslova boriti protiv Nicka Diaza. S obzirom da je u zadnjem dvoboju brutalno nokautirao Martina Kampmanna, Hendricks smatra da njemu pripada šansa za naslov.  I ne samo to – ovaj sjajni UFC-ovac prijeti da se neće boriti osim ako se ne radi o meču za titulu.

"Neću se boriti, ako nije za pojas. Ništa mi nije važno osim pojasa. U zadnje tri borbe sam pobijedio protivnike sa samog vrha, a dvojicu sam nokautirao. To je dovoljno. Vjerujem da sam u ovom trenutku vrlo visoko i jedino što mi ostaje je meč za titulu", izjavio je Hendricks za MMAJunkie dodavši:

"Stvarno mi je bitan taj pojas i smatram da sam učinio dovoljno da bih dobio priliku. To je stvar na koju sam koncentriran. Treniram za meč na pet rundi."

Čovjek s topom u rukama je otišao i korak dalje ustvrdivši da prvak Georges St. Pierre birajući protivnika uzima hranu njegovoj djeci.

"To je kao da uzima novac mojoj djeci. Ako uzmem taj pojas moj će se život promijeniti, a on mi ne da poštenu šansu. Suludo je da takav jedan tip kontrolira moju budućnost. Zbog toga sam još nabrijaniji na pobjedu."

Hendricks smatra da su u St. Pierreovom kampu procijenili kako je Diaz lakši zalogaj.

"Mislim da smatraju kako je meč protiv Diaza onaj koji mogu dobiti. Vjeruju da sam ja teži protivnik i zato su izabrali njega", zaključuje Hendricks.

Poznato je kako UFC ne voli previše ucjene od strane svojih zaposlenika i stoga će biti zanimljivo vidjeti kako će se ova situacija razvijati u narednim tjednima i mjesecima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI