Hendricks postavio izazov novinarima: Za idući put vi skinite 10 kila pa onda radite intervjue (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.12.2016 10:43h Autor:

Johny Hendricks & Ariel Helwani

Johny Hendricks je novinarima pokazao kako se borci iskreno osjećaju kada moraju davati intervjue dan prije vaganja.

Nagla i često ekstremna dehidracija koju većina boraca prolazi kako bi skinuli kile zasigurno nije ugodna. No ipak, svi UFC-ovi važniji borci dan uoči vaganja moraju odraditi “media day” gdje su na raspolaganju novinarima za intervjue.

Bivši prvak velter kategorije koji se ovog vikenda na UFC-u 207 bori protiv Neila Magneyja, Hendricks, jedan je od boraca koji prolaze teško i naporno skidanje kila i tokom intervja u Las Vegasu je bio vidno iziritiran.

“Da, ne volim davati ove intervjue dan prije vaganja. Usta su mi suha. Morao sam sjediti jutros ovdje i pričati sat vremena. Sad opet moram pričati još sat vremena. Teško je istovremeno održavati usta vlažnima i držati nisku težinu. Mogu popiti vode i bit će mi dobro, ali onda ću imati dodatnih pola kile za skidati. Zato ne pokušavam piti. Vi novinari to ne razumijete. Mislite da razumijete jer ste oko nas.”

Hendricks je zatim odlučio izazvati sve novinare da za neku buduću priliku probaju skinuti kile kako bi se stavili u kožu boraca i sami iskusili kakav je osjećaj baviti se medijskim stvarima u tom stanju.

“Napravimo izazov. Neka se svi novinari sada izvažu i želim da do idućeg ‘media daya’ skinete 10 kila. Onda ćete stvarno osjetiti i razumjeti kroz što mi borci prolazimo i možda ćete promjeniti način na koji razmišljate.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI