Hendricks: Neka GSP sruši mene ako se usudi!

UFC 22.11.2012 08:31h Autor:

Johny Hendricks

Johny Hendricks je na UFC-u 154 upisao svoju 14. pobjedu u karijeri zahvaljujući sjajnom nokautu Martina Kampmanna već u prvoj minuti prve runde. To ga je potaknulo da izazove GSP-a na borbu.

Iako je malo vjerojatno da će Hendricks uspjeti nagovoriti Danu Whitea i Joea Silvu na to da mu za nekoliko mjeseci daju priliku ući u oktogon s Georgesom St-Pierreom, mnogi su na njegovoj strani i uvjereni su da Kanađaninu ne bi bilo nimalo lako s njime.

"Možda nisam dobar kao Anderson, ali vjerujem da imam ono što je potrebno da pobijedim GSP-a. Ja sam hrvač, to je nešto što treniram od svoje pete godine. Kažu da je to nešto u čemu je i GSP najbolji, ali ja također imam i snage za nokaut. Mogu bilo koga polegnuti na pod u određenom trenutku. Inače ne volim kada borba završi prebrzo, ali ponekad je potrebno malo se istaknuti kako bi se poslala određena poruka, a upravo se to dogodilo u borbi protiv Kampmanna", rekao je Johny.

"Ne vjerujem da bi GSP mene mogao srušiti, može samo pokušati, ali zato bih ja to napravio. U pravilu nisam nikad imao preveliku želju nekog rušiti, udaranje protivnika u facu je meni puno zabavnije, a čini mi se da je tako i za publiku", smatra Hendricks koji je u svojoj karijeri samo jednu pobjedu ubilježio zahvaljujući zahvatu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI