Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hendricks ne odustaje, idući mjesec će odraditi testno rezanje za velter | Fight Site

Hendricks ne odustaje, idući mjesec će odraditi testno rezanje za velter

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.10.2015 17:04h Autor:

Johnny Hendricks

Iako je Dana White izjavio kako Johnnya Hendricksa više ne vidi u velter kategoriji, bivši prvak se ne predaje. Smatra kako mu nije mjesto u srednjoj kategoriji te idući mjesec namjerava odraditi testno rezanje na 77 kilograma, da bi potvrdio da može ostati u trenutnoj kategoriji.

Već je više stručnjaka zaključilo kako je  glavni problem Johnnya Hendricksa, koji je doživio zdravstvene probleme pri skidanju kilograma za nastup prošlu subotu, bio dolazak na pripreme s previše kilograma te nedovoljno discipline u pridržavanju dijete. Kako prenose mediji, bivši prvak je shvatio pogrešku i misli kako nije potreban prelazak u srednju kategoriju, kod boraca izuzetno većih od njega.

Da bi to dokazao, idući mjesec namjerava odraditi rezanje kilograma, kojim bi dokazao da bez problema može zadovoljiti granicu veltera, koja iznosi 77 kg. U ovih nekoliko tjedana, prije nego krene na to, bi trebao promijeniti svoje navike te se održati na kilaži koja bi mu osigurala lagano skidanje. 

Kako su obavijestili iz njegovog tima, Hendricks je ove pripreme započeo s 95 kilograma te je još prekasno krenuo na dijetu. Na kraju je odrađivao prisilno rezanje, čime je svoje tijelo doveo u izuzetno loše stanje te je sve završilo hospitalizacijom. Mike Dolce je jučer izjavio kako bi Hendricks bez problema mogao biti velteraš, samo uz zdravije životne navike.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI