Hendricks: Nakon iduće pobjede GSP me neće moći izbjeći!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2012 08:43h Autor:

Johny Hendricks

Johny Hendricks nakon svoje posljednje pobjede odmah u oktogonu je zatražio da mu idući protivnik bude Georges St-Pierre, iako u tom trenutku još uvijek nije ni znao hoće li malo kasnije uspjeti obraniti svoju titulu prvaka protiv Carlosa Condita.

No, GSP je za protivnika ipak dobio Nicka Diaza, kao što je i sam želio, a to je Hendricksa poprilično razočaralo i zato je odlučio javno prozvati sjajnog kanadskog borca da ga se boji i izbjegava, ali očito to ipak neće moći činiti zauvijek.

"Moram samo pobijediti na UFC-u 158 i onda se GSP više ne može sakriti od mene. Čovječe, pa on je uplašen. Zato on želi da se borim što više jer bih možda od nekoga izgubio, a onda on neće morati u mirovinu nakon što odradi meč sa mnom", rekao je Johny.

Hendricks je protiv Martina Kampmanna bio iznimno uvjerljiv, nokautirao ga je u prvoj minuti borbe na UFC-u 154 u Montrealu, ali očito još uvijek nije učinio dovoljno kako bi uvjerio UFC-ove čelnike da zaslužuje pohod na pojas prvaka, iako ima skor 14-1. Jedini poraz doživio je u prosincu 2010. godine na TUF 12 finalu, kada ga je sudačkom odlukom pobijedio Rick Story.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI