Hendricks najavio mirovinu u slučaju neuspješnog eksperimenta u srednjoj kategoriji

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2017 17:03h Autor:

Johny Hendricks (Instagram)

Čak tri uzastopna poraza, kao i konstantna borba s vagom, natjerali su bivšeg UFC-ovog prvaka na promjenu kategorije. “Bigg Rigg” bi tako svoj debi u srednjoj trebao odraditi na UFC Fight Night 105 priredbi gdje će ga dočekati Hector Lombard.

Iako je Hendricksov odlazak u mirovinu već neko vrijeme tema u borilačkim medijima, on je sada izjavio da će u slučaju neuspješnog eksperimenta u srednjoj konačno objesiti rukavice o klin.

“Ako sve prođe po planu u srednjoj onda ću ostati tamo. Ako to ne bude slučaj, onda pretpostavljam da je došlo vrijeme. Mojem vremenu i zabavi je došao kraj. Ne isplati mi se ponovno trenirati 12 tjedana i onda završiti karijeru ili konstantno gubiti”, izjavio je Hendricks za Submission Radio pa podsjetio na borbu s Neilom Magnyjem za koju vjeruje da je trebala otići na njegovu stranu.

“Zbog jedne stvari vjerujem da sam pobjedio – jeste li čuli zvižduke nakon te odluke? Publika je mislila da sam pobijedio tako da ne namjeravam otići dok fanovi misle da sam pobijedio. Upravo sam zato odlučio pokušati još jednom.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI