Hendricks: Muka mi je jer će onaj brbljavac Nick Diaz dobiti priliku protiv GSP-a!

UFC 09.12.2012 10:51h Autor:

Johny Hendricks

Johny Hendricks jedna je od najrazočaranijih osoba posljednjih dana u MMA svijetu. Nadao se prilici protiv Georgesa St-Pierrea, no sjajni Kanađanin ipak bi puno radije meč protiv Nicka Diaza.

29-godišnji američki borac nastupa u UFC-u još od 2009. godine i nadao se da bi mu posljednja impresivna pobjeda nad Martinom Kampmannom kojeg je nokautirao u prvoj minuti borbe na UFC-u 154 mogla donijeti napokon šansu da pokuša osvojiti titulu prvaka u velter kategoriji.

Tu svoju želju je i javno otkrio, no njegovi planovi ipak se ne poklapaju s GSP-ovim, koji je između prestiž meča protiv Andersona Silve i borbe za titulu s Hendricksom odabrao treću opciju – okršaj protiv trenutno suspentiranog Nicka Diaza.

"Osjećam se trenutno jako loše, doslovno mi je muka što moram gledati kako će netko dobiti priliku osvojiti titulu prvaka samo zato što je bio brbljaviji od ostalih. Nick Diaz je ukrao šansu koja je trebala pripasti meni. Nisam razočaran UFC-om, jer oni jednostavno žele ugoditi svom prvaku. Bijesan sam na GSP-a, jer me jednostavno ne bi smio samo tako ignorirati. Ja sam prvi izazivač i sa mnom bi se idućim trebao boriti. On je čovjek koji ne stoji iza svojih riječi", smatra Johny.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI