Hendricks: Molio sam se da mi se ne ponovi GSP

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.03.2014 18:12h Autor:

Johnny Hendricks

Johnny Hendricks je nakon borbe opisao teške trenutke čekanja odluke te je objasnio kako je bio svjestan da je peta runda ono što odlučuje i tu je napravio pravu stvar.

Johnny Hendricks je na službeno konferenciju za novinara kasnio gotovo pola sata, no nakon što je došao imao je što za reći. Bio je vrlo iskren i izravan. Opisao je kako je izgledalo u njegovom kutu prije pete runde: "Bio sam svjestan da je svaki dobio po dvije runde i da ova donosi prvaka. Pogledao sam dečke i rekao im to, a oni su mi rekli upravo ono što želim čuti. I dao sam sve od sebe tih pet minuta. U pet minuta se promijeni svijet", rekao je novi UFC-ov prvak.

No, borba nije bila lagana, Hendricks je vjerojatno osjetio posljedice teškog rezanja kilograma te je uvjerljivo izgubio treću i četvrtu rundu. "Robbie je bio sjajan, odradio je fantastičnu borbu, dobro me je nalupao te dvije runde i nisam bio siguran hoću li pobijediti. Iskreno, mislio sam da će netko od nas nokautirao drugog, da će ova borba trajati najviše dvije runde, nikako nisam očekivao pet rundi", rekao je Johnny dodavši: "Dok sam čekao sam gotovo umro, molio sam se u sebi samo da mi se ne dogodi još jedan GSP, a kada su pročitali moje ime bilo je nevjerojatno."

Hendricks još nije ni svjestan svega što je prošao, a to je i sam potvrdio: "Vjerojatno će mi trebati koji tjedan da mi se sve skupi i da napokon potpuno shvatim da sam UFC prvak."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI