Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hendricks: GSP me se boji | Fight Site

Hendricks: GSP me se boji

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.02.2013 10:44h Autor:

Hendricks vs. Koscheck

Johny Hendricks prilično je nervozno reagirao na pitanja novinara MMAmanije u vezi prvaka u velteru Georgesa St. Pierrea.

Brian Hemminger (MMAMania.com): Ne znam jeste li obratili pažnju na press konferenciju za UFC 158, ali na pitanje GSP-u zašto se odlučio boriti s Nickom Diazom, a ne s Vama, odgovorio je da smatra da je Diaz prvi izazivač, zato jer misli da ste izgubili od Josha Koschecka.

Hendricks: "Moja reakcija je bila: ma stvarno, ti si idiot. Rekao je i da je Condit pobijedio Diaza, razumijete me. On je rekao da sam ja izgubio. Koga briga? Ne odlučuje on. Nije on sudac. On je borac. Borac koji je plaćen da se bori i plaćen da se bori sa mnom. Činjenica da je u situaciji da traži i da mu se ispuni želja da se bori s Diazom samo me više motivira. Nije da mi je toga do sada nedostajalo, ali kad se naš meč dogodi, kada bude pogledao na drugu stranu kaveza neće vidjeti strah. Neće vidjeti ništa. Sve što želim je boriti se s njim. Želim pogledati na drugi kraj kaveza i vidjeti GSP-a i on možda na to nije navikao. Ne znam zašto nije prihvatio meč sa mnom, ali nija se ne bih borio protiv sebe."

Hemminger: Neki fanovi misle da Vas izbjegava i da je zato tražio meč s Diazom za kojeg smatra da je lakša borba. Slažete li se s tim?

Hendricks: Sve više mi se čini da se boji. Ne znam zašto nije prihvatio borbu. Samo je potvrdio ono što sam mislio. Ja sam prvi izazivač. GSP bi se trebao boriti protiv mene i protiv nikog drugog. Zašto neće, to znaju samo on i njegov kamp. Ja sam jak hrvač i ne moram to dokazivati. Borio sam se s Koscheckom i jedini put kad me srušio bio je nakon što sam bacio koljeno. Bila je to mentalna pogreška i Koscheck ju je iskoristio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI