Hendricks: Grozno je čekati i gledati druge kako se bore!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.06.2014 09:59h Autor:

Johny Hendricks

Johny Hendricks je na UFC-u 171 došao do naslova prvaka u velter kategoriji nakon pobjede protiv Robbia Lawlera, ali zbog puknuća bicepsa koji se dogodio prije te borbe morao je na operaciju te je na neko vrijeme završio van oktogona.

Aktualni prvak tako je posvećen oporavku umjesto da je na treninzima i pripremama za novu borbu, a zbog cijele situacije nije nimalo sretan.

"Grozno je čekati i biti negdje na marginama dok se ostali momci bore sa željom da dođu do mene, a ja ne mogu oko toga ništa učiniti. Ne mogu trenirati i pripremati se za to. Jedini mogu sjediti i čekati. Ne sviđa mi se to nimalo.", izjavio je Hendricks.

Glavni izazivači čekaju njegov povratak, a Hendricks s nestrpljenjem očekuje borbu između Matta Browna i Robbia Lawlera.

"Bilo bi sjajno da Brown pobjedi jer bilo bi lijepo pripremati se za nekog novog s kim se još nisam borio. No, ako Lawler pobjedi onda znam što mi je činiti i mogu napraviti određene korekcije. I što je još bolje u tu bih borbu ovog puta moga ući bez ozljede."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI