Hendo smatra da Belfort prošlu borbu nije bio samo na TRT-u

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.11.2015 18:37h Autor:

Dan Henderson

Dan prije nego što će uči u kavez i završiti trilogiju protiv Vitora Belforta, Dan Henderson je izjavio kako vjeruje da u njihovoj posljednjoj borbi Belfort nije bio samo na testosteronskoj terapiji, koja je u to vrijeme bila dozvoljena unutar UFC-a.

Dan prije nego što će pokušati osvetiti poraz, koji je doživio prije dvije godine, Dan Henderson se prisjetio te borbe protiv Vitora Belforta, odnosno onoga kako je Brazilac u kavezu izgledao. Belfort je tad bio pod TRT terapijom, no mnogi su ga optuživali da je u pitanju i više od toga te da zbog toga nastupa samo u Brazilu.

"Gledajući kako je izgledao, siguran sam da je bio na nečemu osim TRT-a. Nešto je skrivao, uvjeren sam u to i to pokrivao tom dozvolom za TRT. Naravno, mi ne možemo biti sigurni u to dok netko ne izađe i prizna, možemo samo špekulirati. Ali, meni je dojam iz te borbe ostao", prisjetio se Hendo.

On je tad također koristio TRT, za koji je imao dozvolu zbog snižene razine testosterona u tijelu. No, količina je bila manja nego kod Belforta, što se uostalom vidjelo i po vremenu koliko je Hendu trebalo da se očisti i nastupi prvi put bez terapije, a koliko i Belfortu. Ukoliko je Vitor uistinu nešto koristio, Henderson se nada da će to jednog dana izaći na vidjelo.

"U puno slučajeva istina jednom izađe na vidjelo, kao što se dogodilo i kod Lancea Armstronga, koji je godinama bio testiran na sve i prolazio. Pogledajte samo nas dvojicu kako smo izgledali tad, kad smo obojica koristili TRT i pogledajte sada. Gdje vidite veću promjenu u izgledu? Moje tijelo se nije promijenilo toliko kao njegovo, a i uostalom niti TRT nisam koristio u tolikoj količini, pa nisam preko njega mogao sakrivati druge stvari", objasnio je još jednom svoje viđenje.

Dosta je zle krvi u ovoj borbi i sigurno će biti zanimljivo vidjeti kako će Belfort i Henderson izgledati dvije godine nakon borbe u kojoj se dogodio prvi nokaut poraz u karijeri Dana Hendersona. UFC ja napravio dobar potez i fanovi neće propustiti priliku da vide završetak ove trilogije. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI