Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hendo prognozirao borbu Belfort VS Weidman | Fight Site

Hendo prognozirao borbu Belfort VS Weidman

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.01.2014 10:31h Autor:

Dan Henderson

UFC veteran Dan Henderson jedan je od tri borca koja su doživjela poraz od Vitora Belforta u prošloj godini. Upravo preko Hendersona, "Phenom" je stigao do pozicije izazivača u srednjoj kategoriji, a kao bivši suparnik Brazilca, Henderson je i vrlo zanimljiv sugovornik za duel spomenutog Belforta i Chrisa Wedimana.

Iskusni Hendo prognozirao je za MMAFighting okršaj u kojem su po mišljenju mnogih šanse podjednake.

"Vitor može pobijediti svakoga u prvih nekoliko minuta borbe jer je opasan i udara jako. Ipak, ne mislim da će se to dogoditi i ovog puta, posebno ako se budu borili u Americi. Očigledno je da neće moći koristiti TRT, a njegovo tijelo se promijenilo u nekoliko prošlih godina baš zbog toga", kaže Hendo.

"U isto vrijeme, nije mi ništa jasno, možda je koristio sve po pravilima. To je zapravo i trebao raditi, no ne znam. Borio se dugo i njegovo tijelo se mijenjalo par puta na različite načine", zaključio je Henderson.

Za sada se ne zna gdje će se održati duel Belforta i Weidmana, no najviše se spominje Las Vegas, gdje ne važi Belfortova dozvola za TRT.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI