Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hendo planira u tešku kategoriju? | Fight Site

Hendo planira u tešku kategoriju?

UFC 02.03.2013 09:30h Autor:

Dan Henderson

Dan Henderson krajem prošlog ljeta pripremao se za meč protiv Jona Jonesa u kojem mu je mogao preoteti titulu prvaka u poluteškoj kategoriji, no taj je nastup zbog teže ozljede otkazao, a proteklog je mjeseca imao priliku još jednom doći na korak do te prilike, ali ipak nije uspio svladati Lyota Machidu.

Iako se prema mnogima radilo o relativno spornoj sudačkoj odluci, rezultat više nije moguće promijeniti, a Hendo još nije odlučio što dalje. Zna jedino da se planira boriti ipak još neko vrijeme, a čini se da je moguć nastup i u teškoj kategoriji.

"Ja sam spreman ući u oktogon protiv bilo koga, jedino ne mogu više toliko skidati kilograme. Nadam se da ću što prije dobiti novu borbu, oduvijek sam mrzio pauzu nakon odrađenog meča. Neka mi daju bilo koga iz vrha, ja znam da ij mogu pobijediti, a to će i mene držati u igri za meč za titulu."

"Moja jedina želja sada je ipak biti aktivan, pružiti fanovima atraktivnu borbu, ionako još nemam u planu otići u mirovinu tako brzo. Želim biti u igri još barem nekoliko godina", rekao je popularni Hendo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI