Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hendo: Nije pošteno da Sonnen dobije priliku protiv Jonesa! | Fight Site

Hendo: Nije pošteno da Sonnen dobije priliku protiv Jonesa!

UFC 01.11.2012 10:33h Autor:

Dan Henderson

Dan Henderson požalio se medijima da je on također bio zainteresiran za ulogu trenera u The Ultimate Fighteru, ali da ga nitko nije ni pitao.

Nesuđeni protivnik Jona Jonesa, Dan Henderson, koji je zbog teže ozljede morao otkazati svoju ulogu izazivača za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji, što je na kraju rezultiralo otkazivanjem cijelog UFC-a 151, ovih je dana prilično nezadovoljan borac.

Glavni razlog tome je što je Chael Sonnen dobio priliku da uđe u oktogon protiv Jonesa, iako je Dana White još prije dva mjeseca rekao da će Hendu svejedno prvom idućom prilikom omogućiti da se borit protiv Jona, a sad je to malo vjerojatno. Dan je otkrio da je on također bio zainteresiran za ulogu trenera u The Ultimate Fighteru 17, ali čini se da se njega nitko nije ni sjetio.

"Bio sam u velikom šoku kad sam čuo vijest o Sonnenu i Jonesu. Ne čini mi se pošteno da on dobije šansu, nije ju zaslužio. Nisam ljut na Chaela, on je samo zgrabio sjajnu priliku koja mu se pružila. Mene nitko nije ni zvao i pitao jesam li zainteresiran. Da su me nazvali, definitivno bih prihvatio ponudu. Dana me nazvao i pitao kada mogu biti spreman za meč i vjerojatno se borim protiv Machide u veljači. Rekao sam mu da ću biti spreman do tada. Ovog tjedna počeo sam trenirati i osjećam se dobro. Još sam prilično oprezan s treninzima", rekao je popularni Hendo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI