Hendersonu se ne sviđa nova ponuda

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2014 09:47h Autor:

Dan Henderson

Dan Henderson je prvu borbu imao još 1997., a već u trećoj dobio je priliku na UFC-u. Tada je u jednoj večeri bio bolji od Carlosa Newtona i Alana Goesa pa je postao pobjednik turnira u srednjoj kategoriji.

Danas su Hendersonu 43 godine i ima tri poraza u nizu te će mnogi reći da je spreman za mirovinu. No, on tako ne misli. Iako je u ringu već 17 godina spreman je za nove izazove, na još tri do četiri borbe u sljedeće dvije godine. Ugovor mu još nije istekao, a UFC mu je ponudio novi. Međutim, Henderson, koji po borbi zarađuje 250 tisuća dolara još uvijek čeka i o novoj će ponudi pregovarati po završetku sadašnjeg ugovora.

Posljednji poraz protiv Vitora Belforta doveo ga je u nezavidnu poziciju kad su u pitanju pregovori. No, i dalje postoje određene mogućnosti za nove, zanimljive borbe. Neke od njih su novi mečevi protiv Wanderleia Silve i Shoguna Rue.

"Bio sam neugodno iznenađen novom ponudom. Nije to ni blizu onog što sam očekivao. Možda ću otići predaleko ako kažem da sam bio i uvrijeđen ponudom koju su mi poslali. Znam da žele proći što povoljnije i ne shvaćam to previše osobno, ali ponuda je bila znatno niža nego što sam očekivao."

Po nekim pričama ona je i 50% niža od dosadašnje.

"Mislima da to nije realno. Jedino što želim je da me pošteno plate zbog svega što sam do sada napravio. Radimo na tome, razgovaramo i vjerujem da će se sve riješiti u sljedeća dva tjedna. Imam osjećaj da me i dalje žele u UFC-u", rekao je Henderson koji trenutno u karijeri ima omjer od 29 pobjeda i 11 poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI