Henderson veliki favorit protiv Diaza, Gustafsson u ponudi bolje stoji od Shoguna!

UFC 17.08.2012 06:45h Autor:

Alexander Gustafsson i Thiago Silva (photo: Josh Hedges)

Benson Henderson je čak 3 naprema 1 favorit protiv Natea Diaza u meču za titulu prvaka lake kategorije UFC-a koji ćemo pratiti 8. prosinca ove godine. Tako barem razmišljaju bookmakeri koji su odmah po najavi da je Diaz sljedeći izazivač u svoju ponudu pustili i ovaj par.

Prevedeno na europske koeficijente to znači da je na aktualnog prvaka kvota tek 1.30 dok je puno isplativije kladiti se onima koji će tražiti iznenađenje. Koeficijent na izazivača je čak 3.60.

Ovakve procjene i ne čude previše, ako se zna da je Henderson od prelaska u UFC nanizao sve do jedne pobjede protiv impresivnih protivnika. No, ne treba potcijeniti niti Diaza koji od povratka u laku kategoriju izgleda zaista impresivno i uspio je pobijediti Gomija, Cerronea i Millera.

Bookmakeri su u ponudu uvrstili i ostale vrhunske parove s UFC on FOX 5 priredbe. Zanimljivo je vidjeti bivšeg UFC prvaka BJ Penna kao velikog "underdoga" protiv nadolazeće zvijezde Roryja MacDonalda. Na Penna je koeficijent 3.25, dok je na Kanađanina tek 1.35.

Možda je najveće iznenađenje par Gustafsson vs. Rua. Šveđanin je, naime, blagi favorit u dvoboju protiv donedavnog, a možda i budućeg izazivača. I dok je na njega kvota 1.70, na bivšeg prvaka i nekadašnju Pride zvijezdu je koeficijent dosta dobrih 2.15. Nema sumnje da će najviše onih koji će uplatiti poneku kunu (dolar) biti upravo na ovom paru  i da će "tražiti iznenađenja".

Benson Henderson vs. Nate Diaz 1.30 – 3.60

Rory MacDonald vs. BJ Penn 1.35 – 3.25

Alexander Gustafsson vs. Mauricio Shogun Rua 1.70 – 2.25

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI