Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Henderson: UFC treba uvesti nasumična testiranja na doping! | Fight Site

Henderson: UFC treba uvesti nasumična testiranja na doping!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.02.2013 10:21h Autor:

Dan Henderson

"Svatko ima različitu situaciju", izjavio je Dan Henderson za MMAJunkie upitan o TRT terapiji koja je ovih dana ponovno postala top tema MMA medija.

"Možete je koristiti zbog realnih razloga, a možete je zlouporabiti – zbog toga je sve to vrlo delikatno. Smatram da bi UFC možda mogao pregledati sve borce i testirati ih kako bi se uvjerili da je sve legalno. Treba nadzirati pomnije cijelu stvar. To nije pretjerano teško", dodaje legendarni borac kojeg ćemo gledati na UFC-u 157 kao dio co-main eventa u meču s Lyotom Machidom.

I Henderson je jedan od onih koji su uzimali zamjensku testosteronsku terapiju, no on je za razliku od nekih drugih, dobio dozvolu doktora. Ipak, Hendo se zalaže za nasumično testiranje na nedozvoljena sredstva…

"Volio bih da se uvedu nasumična testiranja za sve borce. To bi pomoglo da je sport transparentan i da ima puno bolju reputaciju. Negativne konotacije glede sporta ostavljaju loš okus u ustima. Nadam se da će UFC krenuti s nasumičnim testiranjima", zaključio je Henderson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI