Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Henderson: Sonnen nije znao za moju ozljedu! | Fight Site

Henderson: Sonnen nije znao za moju ozljedu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.08.2012 10:00h Autor:

Dan Henderson

Jonesov trener optužio je Chaela Sonnena za isplanirani napad na Jona Jonesa i da se pripremao za meč već barem desetak dana jer je znao za ozljedu Dana Hendersona, no potonji je ipak sve to demantirao.

Jon Jones posljednjih se dana nalazi pod ogromnom paljbom MMA fanova zbog svoje odluke da na preporuku trenera Grega Jacksona odbije meč protiv Chaela Sonnena, nakon što je postalo očito da se Dan Henderson neće nikako moći boriti zbog teže ozljede.

Kako bi barem malo skrenuli pažnju, jedan od Jonesovih trenera optužio je Sonnena da se potajno pripremao za meč protiv Jonesa barem desetak dana jer je znao za Hendovu ozljedu, ali nekadašnji prvak Strikeforcea i Pridea to je ipak sve demantirao.

"Sonnen nije znao ništa o mojoj ozljedi, pa se sigurno nije ni pripremao za meč. Čuo sam da Greg Jackson priča okolo da je Sonnen trenirao sa mnom i da je tako znao za ozljedu, ali to nije istina. Nije čak ni bio kod mene. Istina je da sam ga još prije nekoliko mjeseci pitao ako bi došao pomoći na treninzima, ali do suradnje ipak nije došlo", rekao je Hendo.

Dan također ne shvaća zbog čega je Jones odlučio odbiti borbu protiv Sonnena. "Odluka o odbijanju borbe na kraju je bila njegova, tako da sve ove napade na njegov račun ne smatram neopravdanim. To sigurno nije odluka kakvu bih ja donio na njegovom mjestu. Da sam ja prvak, borio bih se s bilo kime, pogotovo ako sam zdrav."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI